به گزارش میراث آریا، سید مصطفی فاطمی در یک برنامه رادیویی در خصوص گردشگری دسترسپذیر، گفت: این یک وظیفه اخلاقی است که اکثر کشورها به سمت آن رفتند و جامعه ما نیز نیازمند آن است.
مدیركل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی این مهم را برای رفع نیاز توانیابان و سالمندان الزامی دانست و گفت: در وزارت میراثفرهنگی میز تخصصی گردشگری در دسترسپذیر برای سالمندان و توانیابان تشکیل شده و شش ماه از فعالیت آن میگذرد.
او افزود: در هر جلسه موضوعات خاصی بررسی میشود که یکی موزهها و دیگری آموزش راهنمایان و افراد درگیر با موضع گردشگری میباشد.
فاطمی ادامه داد: هتلها و ساماندهی استانداردهای آن نیز مدنظر است و موضوع دیگر ناظر بر شهرهاست و یکی از ضروری ترین اقدامات هم مناسب سازی معابر است.
او ایجاد یک رمپ یا برداشتن یک میله و نیز توجه به خطکشیهای عابر پیاده را از سادهترین اقدامات دانست و افزود: این نگاه باید توسعه یابد و بدان توجه شود تا میان مدیران شهری رقابتی صورت گیرد.
مدیركل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی گفت: در این زمینه شهر گردشگری دسترسپذیر توسط جامعه توانیابان طراحی و اکثر جوامع توانیابان در این میز حضور داشتند و نخستین شهر یزد و دومین کیش بود و کاندید سوم که برای شش ماه آینده باید اقدامات خود را نهایی کند، شیراز است.
فاطمی افزود: این زمان قابل تمدید است و اگر شهری نتوانست به شهر گردشگری دسترسپذیر تبدیل شود، باید حداقلها را رعایت کند و اگر قادر به ادامه روند نبود، ممکن است برند فوق از آن گرفته شود.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی ابراز امیدواری کرد که این حرکت در مدیران شهری موجب آمادهسازی شهرهایی شود که گردشگرانی با نیازمندی خاص را پذیرا باشند؛ الزامی که دیر یا زود و با نزدیکی هر یک از ما به سنین سالمندی بیش از پیش احساس میشود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/